Våra fastigheter

Vi erbjuder allt ifrån radhus, villor och lägenheter i Örkelljunga, Båstad och Perstorp.

Örkelljunga

I Örkelljunga kommun erbjuder vi lägenheter, villor och radhus. Vi har bostäder i Örkelljunga och Eket

Båstad

I Båstad äger vi bostäder i Östra Karup och bygger nya radhus i Förslöv.

Perstorp

I Perstorp pågår nyproduktion av ett lägenhetshus med 40 st lägenheter.

Örkelljunga

📍   Örkelljunga kommun

I Örkelljunga förvaltar vi gruppbostäder, som hyrs ut till kommunen, ett antal radhus vid Pinnågatan, Brädgränden och Hyvelgränden, samt ett antal andra lägenhetshus. 

Byggår varierar från allt ifrån 1995 till 2018.

 

Eket

📍   Örkelljunga kommun

I Eket förvaltar vi ett Radhus med 8st lägenheter fördelat på två byggnader. Samtliga lägenheter har egen uteplats.  

Byggt 1992 (i vår ägo sedan 2017) 

 

Östra Karup

📍  Båstad kommun

I Östra Karup byggde vi ett flerbostadshus med 32st lägenheter, fördelat på tre huskroppar, 2-4 rum och kök. Lägenheterna på bottenvåningen har uteplats mot öster. På andra våningen har lägenheterna uteplats på den breda loftgångsbalkongen i perfekt västerläge.  

Byggår 2020 

Förslöv

📍   Båstad kommun

På Rödklövervägen i Förslöv byggs 6st parhus med totalt 12 lägenheter. Utmärkt läge mitt i Förslöv med handel, service och järnvägsstation inom gångavstånd.

Samtliga lägenheter har en öppen planlösning med bra ljusinsläpp, välutrustade kök inklusive diskmaskin, ljusa väggar, laminatgolv och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Alla lägenheterna har egen tomt med parkering, förråd, trädgård och uteplats. 

Perstorp

📍   Perstorp

Kvarteret Enen byggs mitt i centrala Perstorp med handel, service och järnvägsstation inom gångavstånd. Kv Enen byggs med två huskroppar i fyra våningsplan med hiss. Inflyttning är beräknad till 1:a juli och totalt  handlar det om 40st lägenheter

Samtliga har en öppen planlösning med bra ljusinsläpp, välutrustade kök inklusive diskmaskin, ljusa väggar, laminatgolv och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Alla lägenheterna har balkong eller uteplats