Om oss

Gösta Bengtsson Fastighetsförvaltning AB är ett familjeföretag från Eket i Örkelljunga kommun. Vi har fastigheter i Örkelljunga, Båstad och Perstorps kommuner. Idag har vi cirka 150 lägenheter. 

Vi har vårt ursprung från byggbranschen och det tidigare ägda byggbolaget, Byggnads AB Gösta Bengtsson, har byggt samtliga lägenheter och skött underhållet. Detta för att uppnå så god kvalitet som möjligt och så att husen håller gott skick över tid. Som fastighetsägare tar vi hand om er som hyresgäster på bästa möjliga vis och har gjort så sedan vi köpte vår första fastighet på 70-talet.  

Med egna fastighetsskötare och förvaltning kan vi erbjuda god service och ett smidigt boende för er som hyresgäster, så att ni kan fokusera på att bo och trivas. 

Vi deltager även i ett bostadsrättprojekt i Munka-Ljungby, gå in på brf-rafsan.se för att läsa mera.

Har du fler frågor eller vill du veta mer om oss? Kontakta oss så berättar vi mer!

Lars-Göran och Gerth

Eget byggbolag

Vi har vårt ursprung från byggbranschen och det tidigare ägda byggbolaget, Byggnads AB Gösta Bengtsson, har byggt samtliga lägenheter.

Trygg förvaltning

Vi har egna fastighetsskötare och egen förvaltning, som ser till så att våra hyresgäster trivs och får bästa möjliga service. Hyresgästernas trivsel har sedan starten stått i centrum.

Hitta ditt nya hem

Skicka in din intresseanmälan idag!